Előnyök

Célunk, hogy személyre szabott konstrukcióinkkal, minden Ügyfelünk számára megtaláljuk a legkedvezőbb megtakarítási megoldásokat. Devizakonverzió realizálásakor is pénzt takaríthat meg, mivel kínálatunk cca 1%-kal  kedvezőbb a bankok árfolyamainál.

Mindenki számára személyre szabott árfolyamkínálattal  szolgálunk az adott pillanatban. Korlátlan összegben vihet véghez deviza vételt/eladást, az Ön igényeinek megfelelően. A fentebb említett 1 % egy átlagérték, amelyet az aktuális devizapiaci helyzet határoz meg. Kínálatunkban szerepel az összes standard devizanem. Ha aktuális ajánlataink iránt érdeklődik, akkor munkanapokon reggel 7:30-tól délután 17:00- ig állunk rendelkezésére a 0640 102 435 – ös telefonszámon.

A nagyobb kényelem, gyorsaság és a tranzakciós költségek csökkentése érdekében számlát vezetünk a következő bankokban: OTP RT., ING Zrt. Spot- (azonnali) és határidős, készpénz nélküli devizakereskedelem mellett – újabb spórolási lehetőséget kínáló szolgáltatást nyújtunk a hazai és külföldi fizetési forgalomban résztvevő Ügyfeleink részére.

Az Akcenta CZ, rt.-vel való együttműködés számos előnnyel szolgál!

  • Költségeinek jelentős megtakarítása, kedvező deviza vételi/eladási árfolyamok
  • Határidős Forward ügyletek 1 éves lejáratig
  • Devizakonverzió esetén alacsony  átutalási illeték, külföldről/külföldre (lásd. Árlista)
  • A pénzügyi tranzakciók illetékei nagyon alacsonyak, bizonyos esetekben nem számolunk fel illetéket, a tranzakció ingyenes (lásd Árjegyzék).
  • Kínálatunkban az összes standard devizanem szerepel, amelyet átválthat HUF -ra, vagy másmilyen devizanemre.
  • Az OLB internetes alkalmazás megkönnyíti a kommunikációt az Ügyfeleink és az Akcenta CZ, rt. között
  • Gyors és megbízható ügyintézés
  • Aktuális piaci információk, előrejelzések

Az Önök kényelme érdekében hoztuk létre az On-line Broker internetes alkalmazást. Ezen rendszer feladatai közé tartozik az aktuális árfolyamok egyszerűsített közlése, az üzletek paramétereinek egyszerűbb megadása.

Ma, több mint 13 ezer Ügyfél élvezi szolgáltatásaink előnyeit Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon. Vannak Ügyfeleink, akik szívesen nyújtanak referenciát. Ezen Ügyfeleink elérhetőségeit az ország egész területén működő üzleti partnereinktől (info@akcenta.eu), vagy a Központban dolgozó munkatársainktól kérhetik a 06 40 102 435 – ös telefonszámon.