Termékinformáció

Az Akcenta CZ, rt. aktuális termékei:

  • Deviza vétel és eladás (devizakonverzió) – promt és határidős üzletek
  • Forward üzletek – kihasználhatók a kedvezőtlen jövőbeli árfolyamok kivédésére
  • Belföldi, illetve külföldi devizaátutalás
  • Az Ön partnere általi befizetések megvaósítása
  • Az Al-számla felhasználása devizakonverzió, vagy egyéb átutalás céljából
  • Aktuális információik a devizapiac állapotáról, illetve becslések az árfolyamok lehetséges alakulásáról – Piacinfó

Termékeinkről szóló részletesebb információt a Szoláltatások menüpont alatt találhatnak.

A bankok széles portfóliója, amelyekben devizaszámlákkal rendelkezünk, lehetőséget nyújtanak számunkra az Ügyfelek többségével való operatív együttműködésre. Bármilyen nagyságban vásárolhat, illetve kínálhat eladásra devizákat, az összeg nincs korlátozva, az Önök igényeinek megfelelően hajtjuk végre az ügyletet. A pénzügyi tranzakciók illetékei nagyon alacsonyak, bizonyos esetekben illeték nem kerül felszámolásra, a tranzakció ingyenes (lásd Árjegyzék). Kínálatunkban az összes standard devizanem szerepel, amelyet átválthat HUF -ra, vagy másmilyen devizanemre.

Az adatvédelmet kulcsfontosságúnak tekintjük. Minden műveletet, amelyet az Önökkel való együttműködés során megvalósítunk, az Önök vállalkozásának információit, illetve az ezzel összefüggő adatokat a banki intézmények által is használt egyedi biztonsági technológiával védünk, a nap 24 órájában. 

Cégünkkel kapcsolatos bővebb információt, tájékoztatást a termékeinkről illetve az együttműködés előnyeiről a különböző régiókban működő üzleti partnereinktől kaphatnak az ország teljes területén (info@akcenta.eu), vagy a Központban dolgozó munkatársainktól a 06 40 102 435-os telefonszámon.